Február 28 - március 4

Február utolsó napját egy bábszínházi előadással tettük színesebbé. Az előadást a gyerekek tapssal jutalmazták.
Ezen a héten a szárazföldi közlekedési eszközökről fogunk beszélgetni, velük fogunk játékosan ismerkedni.
Március elsején Örs és a szülei jóvoltából vendégünk érkezett: Dörzsi, a tengerimalac. (Méreténél fogva akár disznónak is megfelel... :))
És íme néhány egészen friss festmény! Vigyázat, még vizes!!

Zsombinak megünnepeltük a szülinapját! Isten éltesse sokáig. Néhány képet tettünk fel az eseményről a márciusi albumunkba.
Az új éneket és a mondókát is sikeresen elsajátítottuk, nagy élvezettel énekelgetjük őket.
Felszállásra készen... 3...2...1... - a többi már otthon van :)

2011 Február 21 - 25

Hétfő reggeli meglepetés: nem nyitja a kulcs az óvoda ajtaját. A Dominik apukája szívességből betörte nekünk és a M. Vivi édesapja megreparálta szorgalmasan a zárat, hogy ne fázzon meg a lábujjunk... Köszönjük a segítséget!
Egy kicsit korábban mentetek haza, de én még a dada nénivel későig az oviban maradtam, mert holnap egy különösen érdekes napban lesz részetek...!
Kedden, 22-én,  megtörtént a várva várt esemény, a gyerekeknek tartottunk egy nagyon érdekes matematika tevékenységet egy négy tagú bizottság jelenlétében. Remélem, nagyon tetszett mindenkinek és senki nem panszkodott otthon, hogy unatkozott :) Készült néhány fénykép, amit szívesen megosztok veletek.

2011 Február 14-18

Heti témánk a vádállatok, az erdő állatai. Megtanulandó versek, énekek letölthetők itt.
Pénteken délután a dada nénivel a termet diszítettük, mert kedden vendégeket várunk az oviba. Mindenki legyen majd olyan ügyes, amilyen eddig volt!

2011 Február 7-11

Ezen a héten a háziállatokkal foglalkozunk. A megtanulandó versek, énekek és mondókák letölhetők innen.
Pénteken nagy népszerűsége volt Albertnek, a kis hörcsögnek, akit élő szemléltető anyagként Ancsika bocsátott a társai rendelkezésére. Köszönjük!

2010 szeptember

A mai napon, Isten segedelmével, megkezdődött a második félév. Munka és játék, szórakozás és kacagás vár ránk a következő napokban.
Mindössze 13 gyermek volt ma az óvodában, reméljük, a többiek is minél hamarabb visszajönnek!