2011 Szeptember

A szeptemberi szülinaposokat ezúttal is köszöntjük: Déneskét, Annát, Katát és Zolikát. Fényképek csak a Kata és a Zolika szülinapjáról készültek, az utóbbiak megtekinthetők a szeptemberi albumban és ha a Kata képeit is megkapjuk azokat is közzé tesszük.



Telnek a hétköznapok, beindult a tanulás. A kis új jövevények beszoktatási ideje lassan lejár és megkezdődik a komoly munka. Mert eddig csak játszottunk és több születésnapot is ünnepeltünk. Reméljük, a beteg gyerekek minél előbb meggyógyulnak, hogy teljes létszámmal lehessünk együtt az oviban.

Szeptember 18.  Vasárnap. Tanévnyitó istentiszteleten vettünk részt a Kültelki templomunkban. A tiszteletes úr felhívta a figyelmünket a Bibliára, mint alaptankönyvre és a nevelés hármas pillérének a fontosságára: otthon, iskola és templom.

Szeptember 12. Megkezdődött az új tanév, Isten hozott minden kedves gyermeket az óvodába! Csoportunk hat új kiscsoportos gyermekkel bővült, reméljük, jól fogják magukat köztünk érezni.

Ugye, elrepült a nyári vakáció?? Figyelem, holnap, azaz szeptember 12.-én 9 órakor évkezdés!! Mindenkit szeretettel várunk!!