2012 Szeptember

A beszoktatás időszaka lassan lejárt, a kisebbek is sikeresen vették a legnagyobb akadályt, éspedig azt, hogy a szülők helyét pár órára az óvónéni veszi át.

Megkezdődött
Igen, megkezdődött az új tanév. Hiányoznak a nagyok, akik iskolába mentek. Ha őket nem is, de a létszámot pótolják az új gyerekek, akik először lépték át az óvoda kapuját. Ügyesen alkalmazkodnak az új helyzethez, amit az is megkönnyített, hogy csodaszép dolgok történnek az oviban. Például, a Kata szülinapján a torta mellett Hamupipőke is jelen volt mindenki nagy örömére és meghatódására.
Kata szülinapja 2012


Szeptember 16. vasárnap 
Kis létszámú, de lelkes csapat vett részt az évnyitó istentiszteleten, ahol akár az egész évre szóló vezérfonalat is megkaphattuk a Máté 28:7 alapján: ''...előttetek megy Galileába''. Van-e a szüksége a keresztyén embernek nagyobb bátorításra, mint arra, hogy Jézus előtte megy? Megmutatja az irányt, a célt, a lábnyomaiba léphetünk, közösséget ad és garanciát a megérkezéshez.
Tehát bátran előre!!


Vasárnap, 2012 szeptember 16-án délelőtt 10 órától templomunkban tanévkezdő istentisztelet kezdődik , melyre sok szeretettel hívunk és várunk minden kedves gyermeket, szülőt és nagyszülőt! Hadd kezdjük együtt a tanévet Isten áldását kérve a munkánkra.

Drága gyermekek és kedves szülők!
Nemsokára vége van a szép, hosszú nyári vakációnak és megkezdődik az új tanév. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit az évnyitóra hétfőn, szeptember 17-én reggel kilencre az oviba!!