2014 Január


Január 23
Nem csak a tegnap volt jó napunk, de két ok miatt ma is az volt. Először is szép fehér tájra ébredtünk. Mindenki nagyon örült a hónak, rajongva várták a gyerekek a pillanatot, hogy az udvaron kedvükre nyargalásszanak és hógolyózzanak.
Másrészt pedig az Andráska szülinapja miatt volt együttes örömünk, amit egy nagyon finom torta tett teljessé, amit szívesen fogyasztottunk el az ünnepelt egészségére.
Andráska szülinapja


Január 22
Bábszínházba mentünk, ahol megnéztük a Tündérkert című előadást, ami egyhangú sikert aratott közöttünk. Tetszett a színészek lendületes előadása, együtt tudtunk érezni a szereplőkkel. Már várjuk a következő előadást :)

Bábszínház - Tündérkert





Felkerült a Karácsonyváró video!!
   
Lásd December 2013.
Köszönet Csabának, a Bernike apukájának a felvételért és a megosztásért.




Január 9
Isten éltesse Laurát, akinek ma ünnepeltük a születésnapját!
Laura szülinapja



Január 8
Újabb érdekes eseménynek lehettünk a részesei, megtekinthettük a Szatmárnémeti Kültelek-Református templomban kiállított csengőket és harangocskákat. A gyűjtemény tulajdonosa a mi kis ovis társunk, H. Nándi. Gyönyörű szép csengettyűket láthattunk és a hangjukat is megcsodálhattuk. Nándi profi tárlatvezetést biztosított nekünk, illetve a Draga Mea óvoda Napraforgó csoportjának. Kiderült, hogy 100 darabos a gyűjteménye és, hogy a világ különböző helyeiről származnak (Skócia, Anglia, Amerika, Magyarország stb.). Lehetőségünk volt ezeket a  tárgyakat meg is szólaltatni. Köszönjük szépen Nándinak, hogy megosztotta velünk legféltettebb kincseit.

Csengőkiállítás



Január 6.
Az ovi január 6-án kezdődött meg, és nem 7-én, ahogy az utolsó bejegyzésben olvasható volt. A sajtóhibából eredő kellemtlenségért mindenkitől szíves elnézést kérünk.
 Első napunk nem is akárhogy kezdődött, hiszen a Tomika szülinapját ünnepeltük meg tortával és lufikkal.
Tomika szülinapja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése