2014 Március

Március 26
Az Ádám nagytatája jóvoltából életnagyságban testközelből figyelhettünk meg két állatot: nyulat és versenygalambokat. Sőt, meg is lehetett simogatni a kis állatokat, akik minden kétséget kizáróan jól érezték magukat közöttünk.
A Nándi szülei révén pedig egy rendhagyó kötélhúzást versenyt szerveztünk, mert Zénó, a kutyus húzta a kötél egyik végét, az összes gyerek pedig a másik végét. Nem lényeges, ki nyert, a fontos, hogy jót mulattunk és jól éreztük magunkat.
Állatsimogatás


Március 20
A tavaszt várva, a tavaszi készülődésünk csúcspontja volt az, amikor óvodánk kertjében Sanyi bácsinak segítettünk gyümölcsfákat ültetni. Számos kérdés és felelet hangzott el az akció során. Reméljük jó munkát végeztünk és néhány év múlva élvezhetjük munkánk gyümölcsét.
(képek a "Március 2014" c. albumban)

Március 14
A március 15-re készülve különleges foglalkozást tartottuk az oviban. Készültek a zászlók, kokárdák és az ünnepi hangulatot az ünnepi viselet is emelte.
Köszönjük H. Zsuzsának a képeket.
Március 15



Március 7
Nagyszerű, vidám bábelőadáson vettünk részt, amikor nem mi mentünk a bábszínházba, hanem a bábszínház jött el hozzánk. A "Kelekótya Kalandjai" című bábelőadást néztük meg, osztatlan sikert aratva közöttünk.

A nőnapi meglepetés sem maradt el, Erzsike néni szorgos kezei közül szebbnél szebb horgolt kis virág került ki, amiből kitűzőket készítettünk az édesanyáknak és nagymamáknak.

Hogy teljes legyen a napunk, megünnapeltük a Zsombi szülinapját és elfogyasztottuk a finom tortát az egészségére!

Természetesen kézimunkák is készültek az elmúlt napokban, amelyekből a többi esemény mellett ízelítőt kaphatunk az alábbi képekből:
2014 március



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése