2014 December

December 18.
Délelőtt még együtt voltunk, szemezgettünk a tegnapi morzsákból. Délben bucsút vettünk egymástól és ettől az évtől is, ugyanis mi holnap már vakációzni fogunk!
Békés, boldog, lelki ajándékokban gazdag Karácsonyt kívánunk minden gyermeknek és hozzátarozóinak. Ha Isten segít és éltet, találkozunk 2015. január 5-én, hétfőn délelőtt!

December 17.
A délelőtti főpróbát követően délután hatra gyűltünk öszze, hogy szüleinknek átadjuk a karácsonyi ajándékunkat azaz egy rövid adventi énekes-verses műsort. Mind a nagyobbak mind a legkisebbek alaposan kitettek magukért, ügyesen helytálltak és megérdemelten kapták meg az egyházközség "angyalainak" jóvoltából a kis csomagot.
A szeretetvendégség bősége és finomsága a szülők keze munkáját dicséri, köszönet mindazoknak, akik hozzájárultak a sikerhez.
A hagyományos kézműves foglalkozás nagyon népszerű volt, mindenki szívesen vágta-ragasztotta a karácsonyi díszeket, diszített mézeskalácsot vagy készített koszorúkat.
Köszönet Csajkos Máté apukájának, aki megosztotta velünk a videófelvételt.

Karácsonyváró 2014




December 15.
Nagyon mozgalmas napunk volt, ugyanis 3, azaz három Betlehemes csoportot is volt szerencsénk vendégül látni az ovinkban és a Brigitta szülinapját is megünnepeltük! Isten éltesse sokáig! A Betlehemesek a Balcescu-Petőfi iskolából, a Refiből és a 10-es iskolákból kerültek ki. Nagyon ügyesek voltak, lélegzetállítva néztük-hallgatuk az előadásokat. Köszönjük az élményt!

Brigi szülinapja

“Mondd el a hegyek ormán,
A boldog hírtől zengjen a vidék!
Mondd el a hegyek ormán,
Hogy földre szállt az ég!

Kedves apa és anya,
E boldog hírt szeretnénk veletek megosztani karácsonyváró délutánunkon
2014. december 17-én délután 6 órakor az óvodánkban.

Szeretettel várnak:
a szivárvány ovisok.
December 8.
Vera szülinapja
Ha december, akkor Mikulás és karácsony!! A Mikulás bácsi meglátogatott bennünket. Izgalommal és lelkesen előadtuk az eddig tanult énekeinket és verseinket, amiért a Mikulás bácsi nagyon hálás volt és az ajándákos zsákját fenékig ürítette nálunk az oviben, mindenkinek sok szép ajándékot adva. Megígérte, hogy ha jövőre is ilyen ügyesek leszünk, újra el fog hozzánk jönni.
Külön köszönet a személyre szabott kötött sapkákért a Péterke anyukájának és a Regi anyukájának a színes fali képekért, amelyekkel a Mikulás munkáját segítették.

Mikulás 2014