2015 December

December 14 - Karácsonyváró
Túl az advent harmadik vasárnapján, egyre közelebb kerülünk a karácsonyhoz. A ma délután megtartott kis műsor és a kézműves foglalkozások lélekben készítettek fel minket a nagy ünnepre. Szívünkből szólt a sok gyermekszáj, ahogy előadták a karácsonyi történetet és ahogy meghatódva énekelték az angyalok énekeit. Nagy meglepetésként érte őket a nekik szánt karácsonyi csomag. Köszönet a segítőknek és a résztvevőknek egyaránt, hogy gazdag, békés, családi hangulatú együttlétben volt részünk.





Természetesen nagy lelkesedéssel készülünk a közelgő hagyományos karácsonyváró délutánunkra, ahol énekkel, verssel és a szülőkkel közös kézműves foglalkozással hangolódunk az ünnepre.
Hétfőn, december 14-én délután fél hatkor kezdünk a Szivárvány oviban!


December 9. Megünnepeltük a Vera szülinapját, Isten éltesse sokáig!




December 3. Megjött a Mikulááás!!! Nagy izgalommal várta mindenki a Mikulás érkezésést, aki mintha tudta volna, hogy mikor kell meglátogassa az ovisainkat. Gyermekeink bátran és talpraesetten viselkedtek, megérdemelték a sok szép ajándákot. Énekeltek, verset mondtak, ami nagyon tetszett a Mikulásnak. Az óvó néni beteg, rekedt hangja sem riasztotta vissza. Köszönjük a ''Manóknak'' az ajándékok elkészítéshez adott segítséget! Jövőre is visszavárjuk!