2016 December


Kívánunk mindenkinek örömökben gazdag, boldog Új Esztendőt!
Találkozunk 2017 január 9-én!

December 16 
Elérkezett a várva várt nap, amikor kicsik, nagyok, anyukák és apukák együtt voltunk és együtt ünnelhettünk, hogy ráhangolódjunk az idei esztendő karácsonyi áldásaira. A sok kis "újonc" gyermekünknek az első közös fellépése volt, de mindannyian bátran és ügyesen helytálltak. A nagyobbakról nem is beszélve! Átéléssel adták elő a decemberi "Szivárvány"-ban megjelent történetet, melyben egy gazdag ember hiába járta be az egész világot, hogy Istent megtalálja. Keresésének otthon lett meg a várt eredménye. A hozzá legközelebb levő, saját kapujában ülő szegény kisfiúban találta meg Isten jelenlétét, közelségét: a felebaráton való könyörületességet tevő szeretetben.
A szeretetvendégség bőségét élvezhettük ezután, amely sikeréért köszönetet mondunk az abban segítséget nyújtó kedves szülőknek.
Együttlétünk közös kézimunkázással zárult, ahol szép kis munkákat készítettek gyermekek és szülők közösen. Kimaradhatatlan volt a mézeskalácsdiszítés, mely nagy sikert aratott.

Karacsonyváró 2016


December 6-7 Nagyon szép, szemet-lelket gyönyörködtető adventi koszorút készítettünk közösen, amelyet a Kölcsey Óvoda által meghírdetett pályázatra küldünk be és karitatív célra ajánljuk fel. Megünnepeltük a Vera szülinapját is! Isten éltesse sokáig!

Vera szülinapja


December 5.
Visszajöttünk a néhány napos pihenőből és láss csodát! Délelőtt teljesen váratlanul betoppant hozzánk a MIKULÁS! Messzi földről érkezett, egy kicsit megpihent nálunk az oviba. Addig gyermekeink szép téli énekekkel és versekkel köszöntötték, sőt, egyesek egyénileg is mondtak egy kis köszöntőt. A Mikulás nagy csomaggal érkezett, gazdag ajándékkal halmozta el a gyerekeket, akik csillogó szemmel figyelték, lesték minden mozdulatát. Megható volt, hogy minden gyermekről tudott mondani valami személyeset is...! Csoportkép is készült a Mikulássa. A végén megígértük, hogy jövőre még jobbak leszünk és megkértük, hogy jövőre is látogasson el hozzánk!
Köszönjük szépen a Matyi édesanyjának, hogy "véletlenül" arra járt és megörökítette ezeket a boldog pillanatokat!
Egy kisfilm is készült az eseményről, ízelítőt kapva a vidám hangulatból!
Mikulás 2016

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése