2016 Február

Február 15.-29.
Csak úgy elröpült a második félév első két hete. Az első héten visszaszoktunk az oviba, bár elég foghíjas volt a jelenlét, ugyanis a tavaszodó természet kórokozói bőven szedik áldozataikat. Nem volt eseménytelen egyik hetünk sem. Megünnepeltük a Zsófika szülinapját, a vízi állatokról tanultunk sok szépet és gyönyörű halacskákat hajtogattunk. Meglepetésvendégünk Aranka volt, egy igazi, élő, úszkáló aranyhal! Hétvégén pedig a 10. sz. általános iskola diákjai látogattak meg minket és bemutatták a környezetvédelemről készített plakátokat és énekes-verses összeállítást. Védjük-óvjuk környezetünket! (Képek a februári közös albumban)
ÚJ! Felkerült a honlapunkra a farsangi videó. Köszönjük a felvételt készítőnek a megosztást!

Február 8.-14.
Mindenki élvezze a jól megérdemelt félévközi VAKÁCIÓ-t!!

Február 5.
Zsúfolásig megtelt a gyülekezeti terem  kicsinyekkel és nagyokkal, ünnepelni vágyó emberekkel. A "mindenkor örüljetek" jegyében délután hat órakor kezdetét vette a gyermekeink farsangi mulatsága. Az első részben vidám verses, énekes, táncos összeállítást adtak elő gyermekeink. A második részben mindenki bemutatta a szebbnél-szebb jelmezét. Nagy örömünkre a megívásunkat szívesen elfogadták és teljes számban részt vettek a most nulladik osztályos, tavaly ballagott ovisaink, akik szintén elbűvöltek minket jelmezeikkel. Mindenki kapott egy-egy szép oklevelet és egy kis ajándékot, édességet.
Az egyházközség nőszövetsége jóvoltából farsangi fánkkal kínáltuk a jelenlevőket. Annyira finom volt, hogy egy szál se maradt belőle!
Végül néhány ügyességi vetélkedőt játszottunk, ahol szintén finom nyeremények leltek gazdára.
Köszönjük mindenkinek, hogy részt vett a mulatság sikerében és kívánjuk, hogy mindenki egészségben töltse a jól megérdemelt egy hetes vakációját!

(Ha valakinek olyan fénykép vagy videófelvétel van a birtokában, amit szívesen megosztana és viszontlátna ezen a honlapon, ha privátban átküldik, szívesen vállalom a megosztást,)



Farsang 2016


Közeleg a farsangi mulatságunk! Izgatottan várják kicsinyek és nagyok, hogy újra együtt ünnepeljünk. Elkészültek a meghívók az ovisoknak, de nem feledkeztünk meg tavaly végzettekről sem, akiket ezalkalommal szívesen visszavárunk a kedvenc ovijukba!




Február 1-4
Mozgalmasan telt a február első hete, mert teljes erővel készülünk a közelgő farsangi mulatságunkra. Elkészítettük a meghívókat és nagyon szép maszkot barkácsoltunk magunknak.
2016 február