2016 Június

Június 17.
Délelőtt főpróbát tartottunk és délután 6 órakor megkezdtük az évzáró ünnepségünket. A tiszteletes úr köszöntötte az egybegyűlteket és azzal bátorított, hogy amint a szivárvány sokféle színből tevődik össze és így alkot valami szépet, a mi életünk is a szivárvány egy-egy színét jelenti, amitől szép lesz a világ.
Az első részben a gyerekek a "Gergő iskolás lesz" című előadást mutatták be melyet a ballagó műsor követett. Egyszem kedves és ügyes ballagónktól, Andrástól mindenki érzékeny bucsut vett, mert ősztől már az iskola padjait fogja koptatni.
Az oviban folytatódott a "buli", ahol a Regi 5 éves szülinapját ültük meg népes társaság jelenlétében. Isten éltesse sokáig!
Sok kedves élménnyel és emlékkel gazdagodtunk ebben a tanévben. A gyermekek nagyon lelkesek és szorgalmasak volt, sokat fejlődtek mind testben, mind lélekben. 
A közelgő vakáció legyen a jól megérdemelt pihenés ideje, hogy ősztől újult erővel kezdhessünk egy új tanévet.
(Akinek videófelvétel és/vagy fotó(k) van(nak) birtokában az évzáróról, kérjük, juttassa el hozzánk, hogy közzé tehessük. Köszönjük.)

Évzáró 2016






Június 11
Mind saját magunk, mind az óvodánk számára felejthetetlen napot töltöttünk együtt Érszentkirályon a református parókián, ahol házgazdáink, Mészáros Mihály és Adina (Opál és Péti szülei) vendégszeretetét élvezhettük. Tibi bácsi "mesterszakács" keze alól igazi remekmű került ki, melyet a templomban megtartott rövid áhítat után fogyaszthattunk el. Ott megtudtuk, hogy játékos Istenünk van, aki szereti a jókedvet, a jókedvű gyerekeket, hiszen az Ő játszótere a tenger és benne játszik a cethalakkal :) Adina egy új éneket is tanított nekünk, amit még fogunk az oviban ismételni, hogy ne felejtsük el!
A jó levegőn sokat játszottunk, futkoráztunk. Nagyon hamar eltelt a délután. A csoportkép elkészítése után mintegy vezényszóra eleredt az eső, jelezve, hogy ideje hazamenni.
Mindenkinek köszönjük, hogy velünk tartott és hozzájárult a kirádulásunk sikeréhez!
U.I. Ha valaki átküldi a képeit, szívesen közzé tesszük ebben az albumban.
Köszönjük az újabb képeket és a kisfilmet a Csengeri családnak.

Kirándulás